Opgeven als lid Boulamis

Met het invullen van dit formulier kunt u zich opgeven als lid bij Jeu de boules vereniging Boulamis.

Kom gerust een keer kijken om de sfeer te proeven voordat u het besluit neemt lid te worden. U kunt dan ook een balletje meegooien.De openingstijden kunt u op de site vinden.
Na invullen moet u op de Verzenden knop drukken. Hierna wordt het ingevulde formulier verstuurd naar de secretaris. Indien ingevuld krijgt u een bevestiging op het ingevulde email adres.


OK Geen naam ingevuld
OK Geen naam ingevuld
OK Geen naam ingevuld
OK Geen naam ingevuld
OK Geen postcode ingevuld
OK Geen woonplaats ingevuld
OK Geen email ingevuld
Type datum als dd-mm-jjjj . bijv 12-05-1950

OK Geen geslacht geselecteerd

Bent u op dit moment lid van één of meerdere verenigingen in het buitenland ?
OK Geen keuze gemaakt
Ik heb de privacy pagina (klik hier voor link) op deze website gelezen en ga akkoord met de opslag van mijn gegevens *)
OK Geen keuze gemaakt

Mijn verjaardag (dag en maand) mag gepubliceerd worden op de website en het clubblad. Ik ontvang dan automatisch een felicitatie kaart op mijn verjaardag.
OK Geen keuze gemaakt

Vraag of aanvullende informatie
OK Geen tekst ingevuld

Vink aan als u een CC wilt ontvangen.Het Boulamis lidmaatschap kost Eur 87,50 per jaar. Hierbij komt dan nog een verplichte licentie bij de bond. Deze bedraagt Eur 22,50. Samen Eur 110 per jaar. Contributie NJBB loopt van 1 jan t/m 31 dec. De contributie wordt alleen verhoogd als de licentiekosten bij de bond meer dan Eur 1 stijgen (prijzen van 1-1-2020).
*) Telefoon nummers en email adres worden in de ledenadministratie beveiligd opgeslagen om misbruik te voorkomen.
Er kunnen hoge boetes worden opgelegd indien je als speler niet goed bent overgeschreven van een buitenlandse naar een Nederlandse vereniging of andersom. In dat geval heb je namelijk twee licenties die zijn afgegeven door twee verschillende federaties. Als speler mag je binnen de CEP maar over één licentie beschikken. De boete voor de speler kan oplopen tot 500 euro. hendrikxe